Praktikant første halvår 2023

Drømmemulighed for at opleve hele værdikæden i byggeriet samlet

Drømmer du om at arbejde med bygningsdesign, projektering, byggeledelse og tilmeld følge en stor produktion på egen fabrik, så har vi den perfekte praktikplads til dig.

Hos Eiler Thomsen Alufacader A/S tilbyder vi dig, som er i gang med at læse til bygningskonstruktør eller -ingeniør, et alsidigt og udfordrende praktikophold, hvor du får mulighed for at arbejde med hele værdikæden i byggeriet.

Et praktikopkald med opgaver og indsigt i

 • Projektering og design
 • Projektering, konstruktioner og statik
 • Leverandørdialog og indkøb
 • Planlægning op imod produktion på egen fabrik
 • Projektstyring og koordineringsmøder
 • Byggeledelse på det faktiske byggeri ifm. med montage af færdige facader/elementer

Vi forventer, at du er

 • Engageret og har gåpåmod
 • Selvstændig
 • En teamplayer, der tager ansvar
 • Kvalitetsbevidst
 • Initiativrig og har lyst til at lære

Vi tilbyder

Vi søger op til flere praktikanter til opstart første halvår 2023. Varigheden af praktikforløbet er nomineret til 20 uger. Arbejdstiden er svarende til en normal arbejdsuge på 37 timer. Du kan dog forvente, at der kan være travle uger, hvor timeantallet kan være mere end 37 timer.

Hovedkontor og produktion er i Holstebro. Vi har kontor i København og repræsenteret i Aarhus. Derfor kan vi tilbyde en praktikplads, der er fleksible ift. din geografiske placering.

 

Interesseret?

Kontakt Erik Bjerg for mere information om praktikforløbet på eb@et-alu.dk eller telefon 2176 2553.

Hertil fremsendes ligeledes ansøgning og CV. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

For kandidater med en særlig interesse for bærende konstruktioner og statik tilbydes en praktikplads i samarbejde med vores specialist heri, som har udgangspunkt i Aarhus.

Om Eiler Thomsen Alufacader

Eiler Thomsen Alufacader A/S er en af Danmarks førende facadeentreprenører. Vores udgangspunkt for ethvert samarbejde bunder i et sundt værdisæt, hvor vi tager ansvar for vores del af byggeriet.

Vi løser mangeartede projekter i Danmark og Skandinavien. Vi er ofte med i de helt tidligere faser af byggeriet, hvor vi vejleder vores kunder i det optimale løsningsdesign til deres byggeri.

Vi har en dansk produktion i Holstebro. Det er et vigtigt parameter i at sikre den bedste kvalitet i vores produkter. Vi løser både mindre og unikke projekter for private kunder og har et stort fokus på at bidrage til større såvel komplekse projekter såsom hoteller, universitetsbyggeri og kontorbyggeri.

Vi søger altid at hjælpe vore kunder, så de kvalitetsmæssigt får den bedste løsning. Dét understøtter et mere bæredygtigt byggeri, der er har en lang levetid til glæde for mennesker i mange generationer.