Vinduer og Døre

Hos Eiler Thomsen Alufacader A/S bruger vi Schücos alu systemer til vinduer og døre. Det gælder både, hvis det er til indbygning i facadesystem, og hvis det er til indbygning i murede huller og lignende.

På den måde sikrer vi os, at vi hele tiden samarbejder med en producent, der er med helt fremme, hvad angår krav til U-værdier, tæthedskrav, brandmodstandsevne, lydisolering osv. Schüco sørger løbende for at udvikle på deres systemer, så nye krav til byggerierne kan implementeres i deres system.

Vi kan hos Eiler Thomsen Alufacader A/S implementere alle kundens ønsker med hensyn til motoropluk, specielle låsekasser, flugtvejskrav osv. Alle alu vinduer og alu døre er CNC bearbejdede og samlet i vores produktion i Holstebro og derfor af høj kvalitet.

Vi har et stort udvalg af alu vinduer og alu døre i et væld af forskellige systemer, og har med sikkerhed et system der passer i netop dit projekt.

Tag evt. en snak med os omkring et konkret projekt. Vi bistår gerne med vores viden allerede i projekteringsfasen.

  • Opnørgården - Eiler Thomsen
  • D'Angletere - Eiler Thomsen

KÆMPE BESPARELSESPOTENTIALE

Når det gælder isoleringensevnen, behøver man aldrig gå på kompromis med Schüco vinduer og døre. Schücos

vinduer og døre garanterer en høj energieffektivitet. På den måde modtager I en meget lavere varmeregning. Derudover er der en besparelse at hente ved den korrekte udluftning.

OPTIMALE ISOLERINGSVÆRDIER

Med en U-værdi på 0,8 til 1,6 W(m²K) opnår Schücos vinduer og døre de højeste isoleringsværdier. Disse suveræne værdier, f.eks. for aluminium, opnås via en isoleringszone med skumfyldte isolatorer, en optimeret midtertætning samt en innovativ isolering i glasfalsen.

DET KAN I SPARE

For en villa på 143,8 m² og et vindueområde på 26,4 m², byggeår 1980, kan man ved at indsætte Schüco AWS 90.SI+ opnå en besparelse på 51 kWh/(m²a) eller 730 liter fyringsolie pr. år. Reduceringen af forbrændingen af de 730 liter fyringsolie sparer atmosfæren for 2 tons CO² om året (det svarer til ca. 10.000 km i en bil eller en CO²-volume på 1250 m³).

Få et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål?

BROCHURER OG INSPIRATION

ALU VINDUER

Hent brochurer fra Schüco, vi laver primært vinduer og døre i Schüco profiler.

ALU HOVEDDØRE

Hent brochurer fra Schüco, vi laver primært vinduer og døre i Schüco profiler.

ALU SKYDEDØRE

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE

Hent PDF for betjening, drift og vedligeholdelse af vinduer her.

INSPIRATION

Hent brochurer fra Schüco, vi laver primært vinduer og døre i Schüco profiler.