Et bæredygtigt ansvar: Eiler Thomsen Alufacader deltager i KICK-OFF mødet ”KLIMAKLAR Alubranche”

af | jan 26, 2023 | Nyheder

”KLIMAKLAR Alubranche,” sådan lød budskabet da Dansk Industri fornyeligt inviterede en række aktører i den danske aluminiumsbranche indenfor til mødet med selv samme navn.

Mødet samlede brancheledere fra virksomheder i byggebranchen, som beskæftiger sig med aluminium, samt eksperter fra Dansk Industri for at sætte fokus på at reducere aluminiumindustriens CO2-fodaftryk og fremme bæredygtig byggepraksis.

Fokus på reduktion af CO2-udledningen hos Eiler Thomsen Alufacader

Som virksomhed anerkender vi hos Eiler Thomsen Alufacader vigtigheden af at tage ansvar for miljøet og arbejder derfor aktivt for at reducere vores CO2-udledning. Hos Eiler Thomsen Alufacader har vi ligeledes forpligtet os til at implementere bæredygtige initiativer i alle aspekter i vores drift, fra værdikædens start til produktion og montage.

Konkrete tiltag

Et af de vigtigste nærtstående initiativer er beslutningen om at udarbejde et klimaregnskab. Regnskabet skal sætte fokus på vores nuværende CO2-udledning og vil give anledning til at undersøge reduktionsmuligheder. Vi udforsker også brugen af ​​mere bæredygtige materialer i vores produkter, såsom genanvendt aluminium, for yderligere at reducere miljøpåvirkning. Igennem de senere år har vi hos Eiler Thomsen Alufacader ligeledes gjort en indsats for at tilvælge leverandører, som kan tilbyde grønnere løsninger.

Et bæredygtigt ansvar

Vores deltagelse i mødet “KLIMAKLAR Alubranche” afspejler Eiler Thomsen Alufacaders engagement i den bæredygtige dagsorden og vores vilje til at samarbejde med andre industriledere om at skabe positive forandringer. Samtidig viser igangværende initiativer, at vi er dedikeret og parate til at skabe en mere bæredygtig branche som sætter fokus på de positive egenskaber, som aluminium kan bidrage med i byggeriet. Som en førende aktør i branchen er vi hos Eiler Thomsen Alufacader et eksempel for andre og vi er klart indstillet på at drive branchen fremad i en mere bæredygtig retning.

Læs mere hos KLIMAKLAR Produktionsvirksomhed her hos Dansk Industri.