Referencer

Her findes et udpluk af vores referencer.

Vi opererer fortrinsvis på det danske marked, men udfører ligeledes entrepriser i Sverige, Norge, Tyskland, England og på Grønland og Island.

8 tallet

8 Tallet - Eiler Thomsen

8tallet er et nyere dansk bolig- og erhvervsbyggeri beliggende i Ørestad Syd i København. Ejendommen er designet af tegnestuen Bjarke Ingels Group (BIG) og indeholder 476 lejligheder med i alt 62.000 m²

Amager Boulevard 6

AB6 - Eiler Thomsen

På Amager Boulevard 6, i daglig tale AB6, er opført det sidste i rækken af store byggerier ud mod Amager Boulevard. I sommeren 2006 blev der skrevet under på totalentreprisekontrakten.

Bispebjerg Hospital

Laboratorie- og Logistikbygningen, opføres i den nordvestlige del af området mellem parkeringshuset og Charlotte Muncks Vej. Laboratorie- og Logistikbygningen skal indeholde laboratorier, logistik- og lagerfaciliteter samt fælles forskningsfaciliteter.

CIS

Copenhagen International School (CIS) er en international skole beliggende i hovedstadsområdet København. Den har omkring 930 studerende på over 80 nationaliteter. Engelsk er det primære undervisningssprog.

COBIS

Cobis - Eiler Thomsen

Copenhagen Bio Science Park, også kendt som COBIS, er Danmarks førende mødested for biotek og life sience virksomheder. 12.000 m2 moderne arkitektur med laboratoriefaciliteter og kontorer.

Copenhagen Towers

Copenhagen Towers - Eiler Thomsen

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et hotel beliggende i Ørestad på Vestamager i København. Hotellet åbnede d. 16. november 2009 som Danmarks første CO2-neutrale hotel og med Nordens største solcelleanlæg integreret i sydfacaden.

DNV Gødstrup

I det kommende store hospital samles Hospitalsenheden Vest på én matrikel i stedet for som tidligere med sygehuse i Holstebro, Lemvig, Ringkøbing, Tarm og Herning. Hospitalet bliver på ca. 127.000 m2.

Hotel D’Angleterre

D'Angletere - Eiler Thomsen

Hotel d’Angleterre (oprindeligt: Hôtel d’Angleterre) er et dansk hotel, beliggende på Kongens Nytorv i København. Det er ét af Københavns fire femstjernede hoteller, og hotellets restaurant Marchal har siden 2014 haft én stjerne i Michelinguiden.

Ferring

Ferring - Eiler Thomsen

Ferring International Center blev etableret i 1999 for sidenhen at blive relokaliseret, da alle Ferrings produktudviklingsaktiviteter fra enhederne i Malmø, København og Kiel blev sammenlagt i Ferrings bygning (International PharmaScience Center).

KUA 2

KUA 2 - Eiler Thomsen

KUA2 er et nyt centralt bygningsafsnit i Københavns Universitet, Søndre Campus. Projektet er en del af en bygningstrilogi, som rummer fakulteter for Humaniora, Jura og Teologi. Byggeafsnittet udgør et nyt organisatorisk centrum for humaniora og Søndre campus som helhed.

Opnørgården

Opnørgården - Eiler Thomsen

Det var egentlig meningen, at der skulle have stået et tretten etagers boligbyggeri på hjørnegrunden mellem den gamle bymidte og den travle industrihavn. Men sådan blev det ikke. I stedet står der i dag et sundhedshus i fem etager – splinternyt.

Ordrupgaard

Ordrupgaard - Eiler Thomsen

Ordrupgaard er et statsejet kunstmuseum. Den 30. august 2005 indviede Ordrupgaard en markant tilbygning tegnet af den irakiskfødte arkitekt Zaha Hadid (1950-2016). Tilbygningen har et areal på 1.150 kvm.

Origio

Origio - Eiler Thomsen

Den praktiske gennemførelse af projektet fra NNE Pharma­plan blev organiseret i fem storentrepriser. Råhuset er udført med betonelementer med bærende facader og en afsluttende finish af en skinnende hvid Polaris marmor.

Parken

Den tidligere hovedtribune, som blev indviet i 1956, stod i 15 år, før tiden var inde til en renovering. Nedrivningen begyndte i december 2007 for at gøre plads til en ny, topmoderne tribune, der stod klar i sommeren 2009.

SDU Kolding

SDU Kolding - Eiler Thomsen

Eiler Thomsen Alu­fac­ader A/S har sørget for luk­ningen af SDU Kolding med dels en total glasalu-løsning, der dæk­ker 6.800 kvm og dels de per­forerede skærme på omkring 5.900 kvm. Den 2. marts 2015 gik hovedprisen til Alu Award 2015 til SDU Kolding Campus.

Ørestad Skole

Ørestadens Skole - Eiler Thomsen

Københavns Kommune kalder den nye skole i Ørestad for en af kommunens ”profilskoler”, og det betyder at skolen skal være foregangsskole for fremtidige københavnske skoler. Skolen adskiller sig meget fra fortidens kommuneskoler.

Ørestad Skole

Ørestadens Skole - Eiler Thomsen

Københavns Kommune kalder den nye skole i Ørestad for en af kommunens ”profilskoler”, og det betyder at skolen skal være foregangsskole for fremtidige københavnske skoler. Skolen adskiller sig meget fra fortidens kommuneskoler.