Referencer

Her findes et udpluk af vores referencer.

Vi opererer fortrinsvis på det danske marked, men udfører ligeledes entrepriser i Sverige, Norge, Tyskland, England og på Grønland og Island.

NEW AARCH

NEW AARCH’s 12.500 m² danner med sin fleksibilitet og åbenhed rammerne for Arkitektskolen Aarhus.

Klostervangen

Klostervangen er et renoveringsprojekt af 380 boliger centralt beliggende i Aarhus.

Værkmestergade (Comwell Aarhus)

Højhuset på Værkmestergade danner rammer for både hotel og virksomheder beliggende tæt ved banegården i Aarhus.

AAU SIH

AAU Science & Innovation Hub (AAU SIH) er 8.500 m²og består af 250 arbejdspladser. Bygningen skal danne ramme for tværvidenskabelig forskning, innovation, entreprenørskab, talent- og virksomhedsudvikling på Aalborg Universitet.

Gødstrup Sygehus

Gødstrup sygehus er med sine 127.000 et moderne akuthospital for borgere i hele Midt- og Vestjylland.

Gødstrup Psyk

Det psykiatrisk hospital i Gødstrup er ca. 13.000 kvm og opført i forlængelse af Regionshospitalet Gødstrup.

Ingeniørhuset

På Kalvebod Brygge findes Ingeniørhuset som til dagligt huser Ingeniørforeningen, IDA.

Nauticon

Renovering af Nauticon-bygningen ved Sjællandsbroen i Københavns Sydhavn.

AB6

20.700 m² kontorhus beklædt med glas og granit beliggende i København.

NIBS

10.000 kvadratmeter stor Ny Islands Brygge Skole på Artillerivej 126. Skolen er en udbygning til den eksisterende Islands Brygge Skole, og den kommer til at huse 784 udskolingselever fra 6. til 9. klasse.

HOFOR BIO 4 Administrationsbygning

Ny administrations-og servicebygning i forbindelse med opførelse af HOFOR BIO4 på Amagerværket. Bygningen har et bruttoareal på 4.500 m².

Nykredit

24.000 m² kontorbyggeri centralt i København. Med sit store atrium i midten udgør Glaskuben, en port mellem byen og havnen.

DFDS Domicil

DNGB Guld cerfiticeret byggeri af Pension Danmark for DFDS, der kan huse op til 700 medarbejdere fordelt på ca. 12.500 m².

CORO Food administrationsbygning

For CORO Food i Frederikssunds er der opført en ny administrationsbygning til firmaet. Den ovale bygning udføres i 4 plan og stod færdig 2019.

Odsherred Teater

Udvidelse af Odsherrede Teater. Udvidelse af teatret er på ca. 1050 m² og tæller  bl.a. en ny teatersal med cirka 250 pladser.

Slagelse Svømmehal

Ny svømmehal i Slagelse. 

Oticon bygning C

Bygning C, er et kontorbyggeri i tre etager samt parterre, der tager afsæt i det eksisterende design. Bygningen er 8.000 m2 inkl. kælder.

TEC HCØ

TEC H. C. Ørsted Gymnasium i Lyngby-Taarbæk Kommune. Gymnasiet rummer 10 spor, der svarer til ca. 700 gymnasieelever.

Tuborg Syd

50 eksklusive boliger – alle med fodfæste i Øresund. Tuborg Strandeng består af 3 blokke, i henholdsvis 12, 4 og 6 etager beliggende ved Tuborg Havn i Hellerup.

Jægersborg Allé

Jægersborg Allé i Gentofte består af 101 boliger i forskellige størrelser.

8 tallet

8tallet er et nyere dansk bolig- og erhvervsbyggeri beliggende i Ørestad Syd i København. Ejendommen er designet af tegnestuen Bjarke Ingels Group (BIG) og indeholder 476 lejligheder med i alt 62.000 m²

COBIS

Copenhagen Bio Science Park, også kendt som COBIS, er Danmarks førende mødested for biotek og life sience virksomheder. 12.000 m2 moderne arkitektur med laboratoriefaciliteter og kontorer.

Copenhagen Towers

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et hotel beliggende i Ørestad på Vestamager i København. Hotellet åbnede d. 16. november 2009 som Danmarks første CO2-neutrale hotel og med Nordens største solcelleanlæg integreret i sydfacaden.

Hotel D’Angleterre

Hotel d’Angleterre (oprindeligt: Hôtel d’Angleterre) er et dansk hotel, beliggende på Kongens Nytorv i København. Det er ét af Københavns fire femstjernede hoteller, og hotellets restaurant Marchal har siden 2014 haft én stjerne i Michelinguiden.

Ferring

Ferring International Center blev etableret i 1999 for sidenhen at blive relokaliseret, da alle Ferrings produktudviklingsaktiviteter fra enhederne i Malmø, København og Kiel blev sammenlagt i Ferrings bygning (International PharmaScience Center).

KUA 2

KUA2 er et nyt centralt bygningsafsnit i Københavns Universitet, Søndre Campus. Projektet er en del af en bygningstrilogi, som rummer fakulteter for Humaniora, Jura og Teologi. Byggeafsnittet udgør et nyt organisatorisk centrum for humaniora og Søndre campus som helhed.

Opnørgården

Det var egentlig meningen, at der skulle have stået et tretten etagers boligbyggeri på hjørnegrunden mellem den gamle bymidte og den travle industrihavn. Men sådan blev det ikke. I stedet står der i dag et sundhedshus i fem etager – splinternyt.

Ordrupgaard

Ordrupgaard er et statsejet kunstmuseum. Den 30. august 2005 indviede Ordrupgaard en markant tilbygning tegnet af den irakiskfødte arkitekt Zaha Hadid (1950-2016). Tilbygningen har et areal på 1.150 kvm.

Origio

Den praktiske gennemførelse af projektet fra NNE Pharma­plan blev organiseret i fem storentrepriser. Råhuset er udført med betonelementer med bærende facader og en afsluttende finish af en skinnende hvid Polaris marmor.

Telia Parken

Den tidligere hovedtribune, som blev indviet i 1956, stod i 15 år, før tiden var inde til en renovering. Nedrivningen begyndte i december 2007 for at gøre plads til en ny, topmoderne tribune, der stod klar i sommeren 2009.

SDU Kolding

Eiler Thomsen Alu­fac­ader A/S har sørget for luk­ningen af SDU Kolding med dels en total glasalu-løsning, der dæk­ker 6.800 kvm og dels de per­forerede skærme på omkring 5.900 kvm. Den 2. marts 2015 gik hovedprisen til Alu Award 2015 til SDU Kolding Campus.

Ørestad Skole

Københavns Kommune kalder den nye skole i Ørestad for en af kommunens ”profilskoler”, og det betyder at skolen skal være foregangsskole for fremtidige københavnske skoler. Skolen adskiller sig meget fra fortidens kommuneskoler.