Vinduer

Produktprogrammerne indenfor vindueselementer udført i aluminium er meget bredt.

Eiler Thomsen Alufacader har valgt at være leveringsdygtige i vindueselementer fra 3 forskellige systemhuse og vi har derfor et meget vidtrækkende program indenfor vinduesprofiler.

Vores mest anvendte vinduessystem 

Schüco AWS 75.SI+  

En velkendt standardserie, men i en superisoleret (SI) variant. Fremstillingsprocessen er desuden optimeret ved hjælp af SimplySmart-teknologien.

Schüco-vinduet AWS 75.SI+ er siden præsentationen i 2005 blevet en fast del af Schücos AWS 75 standardserie. For at leve op til fremtidens krav til lovgivningen samt markedets generelle ønske om mere effektive byggeprocesser, er Schüco-systemet AWS 75.SI+ ikke kun blevet energimæssigt optimeret, men giver med SimplySmart-teknologien tidsmæssige fordele ved fremstillingen. SimplySmart-teknologien sørger for en ekstrem hurtig og simpel fremstilling grundet den omløbende midtertætning og en forbedret glasfalsisolering. Sammen med den nye beslagsgeneration Schüco AvanTec SimplySmart er det derudover muligt at opnå en betydelig tidsbesparelse i forbindelse med montering.

 

Teknisk information

Synlig profilbredde min. 91 mm
UF-værdi 0,92 W/(m²·K)
Bredde maks. 1700 mm
Højde maks. 2500 mm
Lufttæthed op til: Klasse 4
Slagregnstæthed op til: Klasse 9A
Indbrudshæmning op til: RC3

Schüco

Schüco er én af verdens førende indenfor vinduessystemer i aluminium og har et meget stort produktprogram, som man kan se ved at klikke på linket til højre.

Ønsker man produkter i høj kvalitet med vidtrækkende kombinationsmuligheder, så er Schüco bestemt et meget godt valg.

Læs mere om systemet på producentens hjemmeside

Wicona

Wicona har et meget vidtrækkende produktprogram og udmærker sig specielt ved at garantere at deres profilsystemer produceres i Cirkal 75R, der sikrer at min 75% af den aluminium, vinduet består af, er produceret af post consumer scrap, altså aluminium, der har været ude og have et “liv” før netop dit vindue.

Ønsker man produkter med høj grad af genanvendelighed/ bæredygtighed, så er Wicona bestemt et meget godt valg.

 

Læs mere om systemet på producentens hjemmeside 

Reynars

Reynaers er det senest tilkomne produkthus i Eiler Thomsen Alufacade regi, men vi har allerede produceret en hel del elementer i Reynaers’ produktprogram.

Reynaers udmærker sig specielt med de meget slanke profiler i systemet SlimLine 38, hvor man kan lave nogle meget harmoniske og slanke vinduesprofiler, men ETA har også brugt deres produkter til uisolerede facadeløsninger på projektet Klostervangen i Aarhus

 

Læs mere om systemet på producentens hjemmeside

Referencer

Find inspiration til dit projekt i vores referencekatalog.