Døre

Produktprogrammerne indenfor dørsegmentet udført i aluminium er meget bredt.

Eiler Thomsen Alufacader har valgt at være leveringsdygtige i dørelementer fra 3 forskellige systemhuse og vi har derfor et meget vidtrækkende program indenfor døre.

Vores mest anvendte dørsystem

Schüco Dørsystem AD UP 75

Dørsystem med 75 mm byggedybde til anvendelse som dør i projektbyggeri med høj trafik samt som designdør til den private villa

Schüco AD UP 75 er en universel platform for aluminiumsdøre, der kombinerer fremragende isoleringsegenskaber med høj stabilitet. Takket være dørsystemets konstruktionsprincip opnår dørene gode statiske værdier og sikrer en høj funktionssikkerhed til enhver anvendelse – både til luksusvillaer samt til større projektbyggeri.

En dobbelt isoleringszone og integration af en midtertætning og glasfalsisolering danner basis for en termisk optimering og en fleksibel forbedring af energieffektiviteten. Via den modulære opbygning af tætningssystemet og den valgfrie glasfalsisolering opnår dørserien Schüco AD UP 75 Uf-værdier på 1,6 W/(m²K).

Udover anslagstætning ved standardudførelse får du også yderligere valgmuligheder for udstyr, hvis kravene er højere. Ved at indsætte en midtertætning kombineret med et anslags- og niveaufrit dørtrin er det muligt at opfylde de højeste krav, som f.eks. en slagregnstæthed på op til 750 Pa.

Teknisk information

Synlig profilbredde min. 151 mm
U-værdi 1,4 W/(m²·K)
Bredde maks. 1400 mm
Højde maks. 3000 mm
Lufttæthed op til: Klasse 4
Vindmodstand: Klasse C3/B3
Slagregnstæthed op til: E 750
Indbrudshæmning op til: RC3

Schüco

Schüco er én af verdens førende indenfor dørssystemer i aluminium og har et meget stort produktprogram, som man kan se ved at klikke på linket til højre.

Ønsker man produkter i høj kvalitet med vidtrækkende kombinationsmuligheder, så er Schüco bestemt et meget godt valg.

Læs mere om systemet på producentens hjemmeside

Wicona

Wicona har et meget vidtrækkende produktprogram og udmærker sig specielt ved at garantere at deres profilsystemer produceres i Cirkal 75R, der sikrer at min 75% af den aluminium, vinduet består af, er produceret af post consumer scrap, altså aluminium, der har været ude og have et “liv” før netop dit vindue.

Ønsker man produkter med høj grad af genanvendelighed/ bæredygtighed, så er Wicona bestemt et meget godt valg.

 

Læs mere om systemet på producentens hjemmeside 

Reynars

Reynaers er det senest tilkomne produkthus i Eiler Thomsen Alufacade regi, men vi har allerede produceret en hel del elementer i Reynaers’ produktprogram.

Reynaers udmærker sig specielt med de meget slanke profiler i systemet SlimLine 38, hvor man kan lave nogle meget harmoniske og slanke vinduesprofiler, men ETA har også brugt deres produkter til uisolerede facadeløsninger på projektet Klostervangen i Aarhus

 

Læs mere om systemet på producentens hjemmeside

Referencer

Find inspiration til dit projekt i vores referencekatalog.