Døre i aluminium

Hos Eiler Thomsen Alufacader A/S bruger vi Schücos alu systemer til vores døre. Det gælder både, hvis det er til indbygning i facadesystem, og hvis det er til indbygning i murede huller og lignende. På den måde sikrer vi os, at vi hele tiden samarbejder med en producent, der er med helt fremme, hvad angår krav til U-værdier, tæthedskrav, brandmodstandsevne, lydisolering osv. Schüco sørger løbende for at udvikle på deres systemer, så nye krav til byggerierne kan implementeres i deres system.

Vi laver både hoveddøre, dobbeltdøre, skydedøre, kip/skydedøre, pladedøre, foldedøre med flere fag og dørpartier. Mulighederne er derfor mange og vi kan med sikkerhed finde en løsning der passer til netop jeres projekt.

Vi kan hos Eiler Thomsen Alufacader A/S implementere alle kundens ønsker med hensyn til motoropluk, specielle låsekasser, flugtvejskrav osv. Alle alu døre er CNC bearbejdede og samlet i vores produktion i Holstebro og derfor af høj kvalitet.

Vi har et stort udvalg af alu vinduer og alu døre i et væld af forskellige systemer, og har med sikkerhed et system der passer i netop dit projekt.

Tag evt. en snak med os omkring et konkret projekt. Vi bistår gerne med vores viden allerede i projekteringsfasen.

  • Opnørgården - Eiler Thomsen
  • D'Angletere - Eiler Thomsen

BROCHURER OG INSPIRATION

ALU DØRE

Hent brochurer fra Schüco, vi laver primært vinduer og døre i Schüco profiler.

INSPIRATION

Hent brochurer fra Schüco, vi laver primært vinduer og døre i Schüco profiler.

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE

Hent PDF for betjening, drift og vedligeholdelse af vinduer her.

Få et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål?