Skydedøre

Vi tilbyder mange forskellige skydedørssystemer, men ens for alle er, at de med deres store glasflader og slanke rammeprofiler får ude og inde til at smelte sammen.

Der er derfor mange gode grunde til at vælge en skydedør. Med en skydedør opnås der stor lysindfald i boligen. Med indbyggede rammer i væg og loft, giver det et flot udsyn til udeliv – om det er en terrasse, altan eller have. Ønsker man lyse og åbne rum med store glasflader og åbninger, så er en skydedør et godt bud. Derudover er moderne skydedøre meget energieffektive både om sommeren og vinteren.

Vi tilbyder skydedøre med både manuel og elektrisk åbning, så vi tilpasser individuelt skydedør, som passer til dit byggeprojekt.

Vores mest anvendte skydedørssystem

Schüco ASE 80.HI

Handicapvenlighed, høj komfort og et smalt look – det stærkt varmeisolerede skyde- og hæve-skydesystem Schüco ASE 80.HI byder på elegante designløsninger til en bæredygtig, brugerorienteret arkitektur på passivhusniveau.

Det modulære og skalerbare aluminiumsprofilsystem imponerer med et reduceret DesignLine-låsekrogområde på vinduesfløjene, hvilket får rammelementerne til at rykke i baggrunden rent optisk. Den niveaufrie trin gør det muligt for de indvendige og udvendige områder at gå over i hinanden flydende og barrierefrit. Skjult liggende beslagskomponenter understreger det rene design af høj kvalitet, også i åben tilstand.

En yderligere fordel ved den nye skyde- og hæve-skydegeneration Schüco ASE 80.HI er dens høje grad af fleksibilitet med hensyn til brugervenlig konfiguration: Muligheder som de understøttende sikkerheds- og komfortsystemer Schüco SmartStop og Schüco SmartClose sikrer den bedst mulige håndtering på højeste niveau.

Teknisk information

Synlig profilbredde min. 40 mm
UF-værdi: 1,4 W/(m²·K)
Elementbredde maks. 2100 mm
Rammeredde maks. 3500 mm
Højde maks. 3500 mm
Lufttæthed op til Klasse 4
Slagregnstæthed op til: E 900
Indbrudshæmning op til: RC2

Schüco

Schüco er én af verdens førende indenfor skydedørs systemer i aluminium og har et meget stort produktprogram, som man kan se ved at klikke på linket til højre.

Ønsker man produkter i høj kvalitet med vidtrækkende kombinationsmuligheder, så er Schüco bestemt et meget godt valg.

Læs mere om systemet på producentens hjemmeside

Reynaers

Reynaers er det senest tilkomne produkthus i Eiler Thomsen Alufacade regi, men vi har allerede produceret en hel del elementer i Reynaers’ produktprogram. 

Reynaers Aluminium er en af de førende europæiske specialister i udvikling og af innovative og bæredygtige aluminiumsløsninger.

 

 

Læs mere om systemet på producentens hjemmeside

Referencer

Find inspiration til dit projekt i vores referencekatalog.