Drømmer du om at stå i spidsen for en større produktion af unikke facadesystemer til byggeriet? Så er jobbet som Produktionschef hos en af Danmarks ledende facadeentreprenører lige dig!

Eiler Thomsen Alufacader A/S arbejder med unikke Alucafadesystemer fra Schüco, Wicona, Reynaers Aluminium samt vores eget ETA50 system.

Vi har en stor produktion på 10.000 m2 i Holstebro, hvor vi har mere end 80 dedikerende medarbejdere i gang.

Vi har et dygtigt team af værkfører og koordinatorer, der sammen vores nye produktionschef skal drive den fortsatte udvikling og effektivisering af produktionen.

Hvad tilbydes du?

For den rette kandidat tilbydes et spændende og ansvarsfuldt job, hvor du netop kommer til at drive den samlede produktion. Du får en bred rolle i vores organisation. Du bliver en del af virksomhedens overordnede ledergruppe. Derfra vil du sammen med ledelsen i øvrigt være med til at udstikke den overordnede kurs for organisationen. Du har til ansvar at sikre, at produktionen præsterer på højest niveau. Du får et særligt fokus på at sikre kvalitet og effektivitet i grænsefladerne fra projektkontoret til produktionen såvel fra de færdige leverancer helt ud til pladserne.

Du har bl.a. som ansvar at sikre

 • Ledelse og motivation af medarbejdere
 • Produktionsplanlægning og koordinering med projektering og montage
 • Optimering i produktion, kapacitetsstyring ift. maskiner såvel vores medarbejdere
 • Sikre opretholdelse og efterlevelse af kvalitetsstandarder
 • Sikre læring og udvikling blandt egne medarbejdere såvel feedback til kollegaer/ledere i andre afdelinger
 • Samlet rapportering til ledergruppen

Hvad forventer vi af dig?

Vi søger en erfaren produktionschef, der er motiveret for at være tæt på den daglige produktion og planlægning. Samtidig forventer vi, at den rette kandidat kan løfte sig og sit overblik, så der også sikres et fokus på fortsat forbedring og udvikling.

Som Produktionschef trives du i et miljø med mange bolde i luften, og kan lide at træffe beslutninger.

Vi forventer, at du kommer med følgende baggrund:

 • Du har en teknisk uddannelsesbaggrund som fx ingeniør eller maskinmester el. håndværksmæssig baggrund med efterfølgende efteruddannelse
 • Erfaring med produktionsledelse fra en ordreproducerende virksomhed(er)
 • Erfaring med ledelse af medarbejdere

Vi forventer at du har følgende kvalifikationer:

 • Erfaren IT Bruger (MS Excel, ERP systemer,
 • Lagerstyring og tilsvarende)
 • Du er struktureret
 • Du er mål- og resultatorienteret
 • Du er kvalitetsbevidst og vedholdende
 • Du er imødekommende, lyttende og forstående

Interesseret?

Kontakt Direktør Alex Frisk Herping for mere information om rollen som Produktionschef på afh@et-alu.dk eller telefon 4018 9406.

Ansøgning, CV samt bilag indsendes på jobindeks via ansøgknappen herunder.

Samtaler afholdes løbende.

Ansøgning, CV samt bilag indsendes på Jobindex via knappen ”Ansøg”. Samtaler afholdes løbende.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist:

13. oktober 2023

Arbejdssted:

Ivar Lundgaards Vej 25, 7500 Holstebro

Om Eiler Thomsen Alufacader A/S

Eiler Thomsen Alufacader A/S er en familiedrevet virksomhed med mere end 170 medarbejdere. Vi er en af Danmarks førende facadeentreprenører. Vores udgangspunkt for ethvert samarbejde bunder i et sundt værdisæt, hvor vi tager ansvar for vores del af byggeriet.

Vi løser mangeartede projekter i Danmark og Skandinavien. Vi er ofte med i de helt tidligere faser af byggeriet, hvor vi vejleder vores kunder i det optimale løsningsdesign til deres byggeri.

Vi har en dansk produktion i Holstebro. Det er et vigtigt parameter i at sikre den bedste kvalitet i vores produkter. Vi løser både mindre og unikke projekter for private kunder og har et stort fokus på at bidrage til større såvel komplekse projekter såsom hoteller, universitetsbyggeri og kontorbyggeri.

Vi søger altid at hjælpe vores kunder, så de kvalitetsmæssigt får den bedste løsning. Dét understøtter et mere bæredygtigt byggeri, der er har en lang levetid til glæde for mennesker i mange generationer.